Okrug - Trogir Rivijera - IZLETI - Ribarenje

RIBARENJE

Želite li se osjećati baš poput okruških mještana koji se tradicionalno, već stoljećima bave ribolovom, okušajte se u bacanju mreže – uloviti vlastiti ručak sjajan je osjećaj!
Ribariti možete sami ili se pak odlučiti na izlet koji uključuje i posjet jednoj od malih uvala na Šolti te užitak u kupanju i sunčanju.

Okrug - Trogir Rivijera - IZLETI - Ribarenje

BRANJE MASLINA

Izvrsna ideja je i posjet plantaži maslina u blizini Trogira, ili pak Eko Etno selu Škopljanci, koje nudi autentičan doživljaj Dalmacije kakva je nekada bila! Posjet plantaži, branje i prerada maslina te proces izrade dragocjena maslinova ulja, približit će Vam jednu od najvažnijih domaćih tradicija; a posjet eko etno selu dalmatinsku kuhinju, domaće proizvode, dalmatinsku pjesmu i užitak u prekrasnom ambijentu sa tradicionalnim malim kamenim kućama.

Okrug - Trogir Rivijera - IZLETI - Fish piknik

FISH PIKNIK

Za sve one koji žele dodatnu porciju sunca i mora, sjajan je izbor FISH PIKNIK koji uključuje posjet trima otocima – Drveniku, Šolti i Čiovu!

Oduševite se ljepotom zaljeva Krknjaši ispred otoka Drvenika, zbog pjeskovitog morskog dna i kristalne čistoće morske vode prozvanog Plavom lagunom, prošetajte šoltanskim ribarskim mjestašcem Maslinica i kupite pokoji suvenir, a u malom restoranu u zaljevu Duga na otoku Čiovu, uživajte u ukusnom ručku!

Okrug - Trogir Rivijera - IZLETI - Kornati

OTOČJE SUZA,ZVIJEZDA,DAHA!

Naravno, riječ je o fascinantnom arhipelagu koji uključuje oko 150 nenaseljenih otoka i uvala – Nacionalnom parku „Kornati“! Pjesnička figura u podnaslovu djelo je irskog dramatičara G. B. Shawa, a odlučite li se na ovaj izlet, koji se sastoji od vožnje brodom između otoka sa stajanjem u jednoj od najljepših uvala u arhipelagu, uvjerit ćete se da su njegove riječi itekako na mjestu! Kornati su pun pogodak za sve koji vole uživati u prirodnim ljepotama i kristalno čistom moru, a da bi užitak bio potpun, izlet uključuje i ručak, te vino i sokove koji se poslužuju na brodu ili u nekima od restorana na otocima.


Izleti u okruženju

Izvrsna lokacija Okruga omogućuje Vam kreiranje i odabir sjajnih izleta po Vašoj mjeri. Bilo da se odlučite za izlet u vlastitoj režiji, ili pak organizirani tematski posjet, sigurni smo da ćete uživati! Razmotrite naše prijedloge i odaberite destinaciju i aktivnosti baš po svom guštu!